E-DERMA – EVALUARE DERMATOLOGICĂ ONLINE ȘI EDUCAȚIE ÎN DERMATOLOGIE

În momentul în care am început să mă gândesc la proiectul mihaelapanduru.ro mi-am dorit să fiu lângă pacienți și personalul medical, oriunde s-ar afla. Am creat astfel E-DERMA – EVALUARE DERMATOLOGICĂ ONLINE ȘI EDUCAȚIE ÎN DERMATOLOGIE

Pacienților îmi doresc sa le ofer evaluare dermatologică online și informații relevante despre sănătatea pielii, unghiilor si părului. Informații despre afecțiunile dermato-venerologice și ce anume au de făcut pentru a-și trata sau menține sănătatea și frumusețea. Educația este axată pe prevenția afecțiunilor, iar în situația în care acestea există, pe prevenția complicațiilor. Cred că este mult mai ușor să previi, decât să tratezi și poți face aceasta încă din stadiul de embrion, prin promovarea sănătății la femeia însărcinată.

Prin acest proiect îmi doresc, de asemenea, să particip la formarea personalului medical în domeniul dermato-venerologiei. Sunt recunoscătoare pentru ca la formarea mea medicală și- au pus amprenta 3 sisteme de educație: românesc, finlandez și olandez. De aceea, doresc să ofer la rândul meu aceste cunoștințe celor care au nevoie. Sunt convinsă că citim mult cu toții, dar conexiunile dintre informații le facem fiecare în felul nostru. În acest sens, poate prin informațiile divese pe care le găsiți pe mihaelapanduru.ro sper să aveți acele ″aha-uri″ care să vă ajute în profesie.

Una din valorile în care cred este că un om educat este un om câștigat, iar această educare nu este un eveniment, ci este un proces continuu de evoluție.

Dacă considerați că cele citite vă sunt de ajutor vă invit pe mihaelapanduru.ro să creăm împreună proiectul E-DERMA.

Nu ai niciun produs în coș.