Programează o evaluare dermatologică online

  • Home
  • Programare evaluare online

Programează o evaluare dermatologică online

Dacă aveți o modificare la nivelul pielii, unghiilor, mucoaselor, părului sau vă doriți un aspect mai tânăr și să corectați anumite modificări cutanate sunt aici, cu dv, pentru a găsi cea mai bună soluție. 

Vă rog să urmați pașii de mai jos pentru efectuarea programării.

Ulterior confirmării programării, veți primi un link pentru videoconferință și indiferent unde ne aflăm ca locație ne putem conecta și discuta. Este un dialog relaxat, prietenesc dar bine condus astfel încât să găsim soluția cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Calendar: Verificați disponibilitatea în timp real

aprilie 2024
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Modalitatea de realizare a unei evaluări dermatologice online

1. Cum să vă pregătiți pentru evaluarea dermatologică online

Completare formular de către pacient și încarcare documente – anamneza, imagini leziuni, analize sau alte documente medicale, acord informat pacient

Alegerea programarii (data si ora)

Dupa trimiterea formularului se va analiza dacă este posibilă evaluarea dermatologică online

În situația în care este posibilă evaluarea online, veți primi un link pentru plata evaluării dermatologice și prețul acesteia, pe care o achitați înainte

Dupa achitarea evaluării online veți primi un link pentru videoconferința

La ora și data stabiltă vă recomand să vă conectați cu 5 minute înainte de ora programării

În urma evaluării vi se eliberează un raport al evaluării dermatologice și factură

2. Înainte de efectuarea programării

Sugestii pentru realizarea unei bune evaluări dermatologice online

Vă rog să vă scrieți toate întrebările pe care le aveți legate de motivul pentru care doriți evaluarea dermatologică astfel încât, în timpul evaluării, să putem atinge răspunsurile la întrebările dumneavoastră.

1. Asigurați-vă că pozele sunt făcute într-o lumină corespunzătoare – faceți pozele într-o lumină naturală, dacă este posibil. Dacă este nevoie folosiți și o lumină de la o lampă. Asigurați-vă că nu apare nici o umbră sau strălucire pe zona pe care faceți poza.

2. Faceți mai multe poze, incluzând câte una pe fiecare zonă care necesită examinare. Asigurați-vă că în poză apare toată aria din jurul leziunii care necesită examinare. Dacă leziunea este dificil de văzut, vă rog să o încercuiți cu un marker.

3. Faceți poze pentru comparare. De exemplu, dacă aveți o leziune pe un picior faceți și o poză în care să apară ambele picioare pentru a putea evalua zona prin comparare.

4. Asigurați-vă că faceți o poză de apropiere și una de depărtare.

5. Dacă leziunile sunt situate în zone în care nu puteți face singuri pozele, rugați pe cineva să vă ajute sau folosiți o oglindă.

6. Vă rog să vă asigurați că pozele sunt clare.

3. Înainte de întâlnirea online:

La fel ca la evaluare la cabinet, vă rog să nu purtați machiaj pe față dacă leziunile sunt la nivelul feței

Evitați să iritați piele pe zona care necesita examinare înainte de evaluarea dermatologică online. Încercați să evitați diverse activități care pot irita pielea precum: dușuri fierbinți, frecarea pielii sau aplicarea de diverse produse locale

Găsiți un spațiu privat și liniștit în care să puteți petrece timpul pentru evaluarea dermatologică online în care să aveți acces la internet și o lumină cât se poate de bună.

Nu ai niciun produs în coș.