Servicii & Prețuri

  • Home
  • Servicii & Prețuri

Evaluare dermatologică online

Evaluarea dermatologică online se adresează celor care au o modificare la nivelul pielii, părului și unghiilor și doresc să rezolve această modificare fără deplasare la cabinet. Există câteva modificări care nu pot fi rezolvate prin consultare virtuală. Acestea pot necesita evaluare față în față. În situația în care considerăm că evaluarea online nu este potrivită pentru dumneavoastră vă vom anunța, înainte de a face plata, de necesitatea consultației la cabinet.

Acest serviciu se poate selecta în cazul în care aveți o afecțiune ce necesită o analiză amănunțită a dosarului medical, evaluare a posibilităților terapeutice, a interacțiunilor medicamentoase. Vi se va comunica înaintea plății faptul că este un caz cu dificultate ridicată.

Acest serviciu se poate selecta în cazul în care ați facut o evaluare dermatologică la medicul la care doriți control și nu a trecut mai mult de 30 de zile de la evaluare.

Acest serviciu se poate selecta în cazul în care ați facut o evaluare dermatologică pentru caz grad de dificultate ridicat la medicul la care doriți control și nu a trecut mai mult de 30 de zile de la evaluare.

Acest serviciu se poate selecta în cazul în care ați facut o evaluare dermatologică în urma căreia vi s-au recomandat analize și acestea necesită interpretare.

Nu ai niciun produs în coș.