Toxina botulinică

Este folosită pentru diminuarea ridurilor dinamice de la nivelul feței. Prin injectarea acesteia se împiedică eliberarea unui neurotransmițător numit acetilcolina, ceea ce determină o relaxare a musculaturii faciale.

Procedura nu este dureroasă și este rapidă.

Este important ca să se realizeze o evaluare atentă a pacientului, a istoricul medical și estetic al acestuia. De asemenea este importantă obținerea de informații despre ce anume își dorește pacientul și despre așteptările legate de rezultatul tratamentului.

După injectare, efectul maxim se instalează la 14 zile. Efectul se păstrează pentru un interval de 4-6 luni, procedura putând fi reluată.

Postinterventie se recomandă ramanerea in pozitie verticala si evitarea efortului fizic intens, băile fierbinti, consumul de alcool si contractarea zonelor injectate pentru cel putin 4 ore postinterventie.

Injectarea de toxină botulinică se poate asocia cu alte proceduri estetice. De asemenea, injectarea de toxină botulinică pentru ridurile de expresie întârzie apariția ridurilor statice.

Contactați-mă azi, pentru a afla mai multe despre această procedură.​

Nu ai niciun produs în coș.