Caz 3

Caz 3

Am ales să vă prezint acest caz deoarece m-a impresionat prin voință și disciplină.

Doamna CS mi-a fost trimisa de o colega pentru caderea parului. Până aici nimic neobișnuit. I-am propus doamnei ca pe lângă tratamentul pe care îl are de făcut acasă, să adăugăm și proceduri de microneedeling. A fost de acord. I-am explicat avantajele și posibilele reacții adverse care pot să apară precum și schema de tratament care necesita proceduri săptămânale, timp de 12 săptămâni. A fost de acord deși venea de la 170 km de București. A venit la fiecare ședință, nu a întârziat niciodată și și-a urmat conștiincios schema terapeutică, pentru că și-a dorit foarte mult să facă ceva pentru a nu pierde tot părul.

Pentru mine această colaborare este exemplul de relație medic pacient care lucrează împreună, în echipă, pentru a obține un succes.

Îi mulțumesc doamnei CS pentru încrederea pe care mi-a acordat-o de la început și o felicit pentru voință și efort.

Testimonial

testimonial icon

CS

Pacient

"Deși veneam după multe încercări de a-mi recupera părul pierdut, prima întrevedere cu doamna doctor mi-a insuflat încredere și speranță. Am întâlnit un medic și un om exceptional. Dăruirea și profesionalismul doamnei doctor m-au determinat să nu mă abat de la schema de tratament și să merg cu mare drag la procedurile de microneedeling. Rezultatele nu au întarziat să apară, iar acum îi mulțumesc doamnei doctor pentru eforturile depuse."

Detaliile cazului

Diagnostic: Alopecie androgenică
Tratament: sistemic și local
Rezultat: Evoluție favorabilă

Nu ai niciun produs în coș.