Peeling chimic

Peelingul chimic reprezintă aplicarea pe piele a unei substanțe chimice ce determină exfolierea cutanată urmată de un proces de regenerare. În funcție de tipul substanței chimice și de concentrația acesteia peelingul poate să fie superficial, mediu sau profund.

Înainte de efectuarea unui peeling se recomandă să existe o pregătire de cel puțin 2 săptămâni a tegumentului prin folosirea unei terapii topice adaptată afecțiunii, pentru care se va efectua peelingul.

După efectuarea peelingului este nevoie de o îngrijire specială a tegumentului, pentru a se realiza o reepitelizare bună prin folosirea de creme hidratante și cu factor de protecție.

Afecțiunile care pot beneficia de peeling chimic sunt: fotoîmbătrânirea, acneea, melasma, keratoze actinice. De asemnea, peelingul chimic se recomandă și în scop estetic pentru diminuarea ridurilor superficiale și pentru un aspect mai lumios al tenului. Peelingul chimic se poate efectua atât la nivelul feței, cât și la nivelul mâinilor pentru rejuvenarea acestora.

Se recomandă efectuarea peelingului chimic în perioada toamnă – iarnă, când soarele este mai blând și nu există risc crescut de hiperpigmentare.

Contactați-mă azi, pentru a afla cum vă poate ajuta o astfel de procedură.​

Nu ai niciun produs în coș.